Missie en visie

Onze missie
Koelplan biedt als merkonafhankelijk klimaat-leverancier haar klanten het beste maatwerk voor een zo goed mogelijke prijs. Kwaliteit in materialen, montage, after sales en service waarborgen een constante hoge kwaliteit in uw binnenklimaat oplossing.

Daarnaast biedt Koelplan goede zorg voor de mens (zowel de klant als ook haar eigen medewerkers) en ons milieu, door gebruik te maken van uitsluitend milieuvriendelijke koude-middelen en te werken volgens de strengste milieueisen.

Onze visie
Koelplan staat voor kwaliteit in producten en diensten, communiceert helder, houdt zich aan de gemaakte afspraken en doet er alles aan haar klanten te ontzorgen. Koelplan werkt met een breed team van ervaren professionals, verrast klanten met vernieuwende ontwerpen en loopt voorop als het gaat om klimaatbeheersingstechnologie.

Daarnaast is Koelplan een brede alleskunner die met haar landelijke dekking de beste oplossing heeft, voor particuliere vraagstukken tot en met het totaal ontzorgen van grote landelijke ketens.