Ervaren koelmonteur klimaatbeheersing

Koelplan Zaandam is op zoek naar een koelmonteur. Ben jij een gedreven koelmonteur die op zoek is naar een nieuwe uitdaging in een professionele en dynamische organisatie, dan past deze functie perfect bij jou!

Wij zijn een klantgericht, professioneel bedrijf gespecialiseerd op het gebied van airconditioning en klimaattechniek. Met meer dan 70 medewerkers is Koelplan een van de grootste dienstverleners op haar vakgebied in Nederland. Professionaliteit en kwaliteit en waardering voor product en mens vormen de basis van ons succes. Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten snel en vakkundig worden geholpen. Om dit te kunnen doen investeren wij veel in opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving
Bij Koelplan zijn de technici van de werkvloer de ambassadeurs van het bedrijf. Zij zijn dagelijks bezig met en bij onze klanten met montage, service en onderhoud van airconditioning systemen en warmtepompen. Onze werkzaamheden voeren wij uit van datacentra tot ziekenhuizen en van particulieren tot overheidsinstellingen.

Je werkgebied omvat Noord-West Nederland en je werkt vanuit onze vestiging Zaandam. Wij bieden een uitdagende functie in een groeiend bedrijf met moderne opvattingen en managementstijl. Jouw input en kennis van de markt wordt door de organisatie als zeer waardevol ervaren.

Wat vragen wij
Een Koelplanner beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Je beschikt bij voorkeur over een diploma elektrotechniek / installatietechniek op MBO niveau en/of aangevuld met een vakopleiding richting koeltechniek
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
 • Je bent professioneel, oplossingsgericht, zelfstandig en enthousiast
 • Je beschikt over een F-gassen diploma of bent bereid deze te behalen
 • Rijbewijs B is een must, E is een pré
 • VCA diploma Basisveiligheid of bereid deze te behalen.

Wat bieden wij
Een Koelplanner is meer dan een medewerker die zijn kennis en kunde toepast. Een Koelplanner is een ambassadeur van het bedrijf, een kennisdrager waarvan de input en feedback wordt gewaardeerd. Koelplanners helpen elkaar verder en zorgen samen voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Hiervoor krijg je terug:

 • Goede salariëring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling conform CAO Technisch Installatiebedrijf
 • Werken bij een snel groeiend, professioneel bedrijf met een zeer goede reputatie
 • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
 • Vestigingsplaats Zaandam met werkgebied Noord-West Nederland.

Reageren
Interesse in een baan bij ons bedrijf. Mail dan je CV naar zaandam@koelplan.nl of bel voor meer informatie naar 075 6146385 (Rein van Nugteren / Mario Bakker). Beschik je niet over alles wat wij vragen maar heb je wel de juiste motivatie aarzel dan niet om te reageren.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld 

Solliciteer nu direct via onderstaand formulier