Koelplan rijdt in Arctic Challenge 2019 voor Barcode for Life!


Zaterdag 12 januari is Team Koelplan, Edgar Teune en Remco Dusschooten, gestart aan de “Arctic Challenge 2019”. Dit is een rally/tourtocht met 35 teams over 7000 km door het noorden van Lapland en de Noordkaap. Gedurende de Arctic Challenge wordt er geld ingezameld voor goede doelen, wat elk team zelf bepaald. Wij hebben gekozen om ons in te zetten voor “Barcode for life”. Dit is een stichting die fondsen werft voor specialistisch kankeronderzoek. Zoals velen met ons, hebben wij onze eigen persoonlijke ervaringen met kanker in onze directe omgeving en zijn daarom extra gemotiveerd om deze Challenge te volbrengen.

Daarom willen wij graag uw hulp om voor dit fonds iets te betekenen d.m.v. een donatie. Uw (willekeurige) donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL15RABO0118684426 t.n.v. Koelplan Franchise onder vermelding Arctic Challenge. Wij zullen na de rally het totaal gedoneerde bedrag overhandigen aan deze stichting. Hierbij een filmpje met toelichting over dit speciale onderzoek en waarom dit zo belangrijk is. Kijk “Van biopt tot betere kankerzorg”

De verwachte finish is zondag 20 januari. De rally is te zien op 3, 10 en 17 februari om 16.30 uur op RTL 7 en wordt herhaald op 9, 16 en 23 feb. Om 16.30 op RTL7. Op RTV Oost is dagelijks verslag over de rally; hierbij het interview met RTV Oost.

Meer info vind je op: https://www.arctic-challenge.nl/. Je kunt ons hier dagelijks volgen.

Vanzelfsprekend is elk bedrag welkom; wij hopen op uw steun voor Barcode for Life!

Onze dank gaat uit naar iedereen die onze Challenge gesteund hebben door een bedrag te sponsoren voor ons goede doel. https://www.koelplan.nl/bedankt-sponsors-arcticchallenge-teamkoelplan

Hartelijke groet,
Team Koelplan… Edgar & Remco