Manager Operations

Door onze groei zijn wij op zoek naar een Manager Operations. In deze functie ben je eindverantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de operatie in Hengelo, Soesterberg en Hoogeveen (HSH). Je rapporteert daarbij aan de directie, die de verantwoordelijkheid graag bij deze functie neerlegt. .

Koelplan is een klantgericht, professioneel bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en onderhouden van binnenklimaat. We hebben veel technische kennis van airconditioning- en warmtepompsystemen. Onze klanten zijn veelal totaal-installateurs die deze specialiteit uitbesteden. In ons vakgebied zijn wij landelijk – met meer dan 70 specialistische medewerkers – één van de grootste dienstverleners in Nederland. De vestigingen Hengelo, Soesterberg en Hoogeveen werken intensief samen en hebben dezelfde directie.
In totaal werken we met 40 medewerkers, die de business heel goed kennen. Ons onderscheidend vermogen is de persoonlijke ontwikkeling van onze collega`s. Dit vermogen wordt door onze klanten enorm gewaardeerd. Daarnaast speelt kwaliteit en waardering voor mens en milieu een belangrijke rol in ons succes.

Functieomschrijving
Koelplan HSH heeft te maken met een groeiende vraag naar duurzame klimaatoplossingen. Samen met de ambitie om als organisatie te groeien brengt ons dit tot deze nieuwe vacature. Als Manager Operations ben je de eindverantwoordelijke voor de processen, financiën en medewerkers in de drie vestigingen. Met een team van leidinggevenden vorm je het dagelijkse management.
Het verder uitbouwen van de structuur (processen en financiën), cultuur en HRM-instrumenten (mensen) behoren tot jouw verantwoordelijkheid. Je vertaalt de overeengekomen doelstellingen naar plannen en budgetten die je nauwgezet bewaakt. Door jouw feedback weet je mensen te enthousiasmeren om het beste bij hen naar boven te halen. Naast dat je de werkvoorraad bewaakt, bezoek je locaties en leveranciers. Je ontwikkelt en stemt de inkoopfunctie af en geeft daarmee invulling aan het leveranciersmanagement.
Maandelijks voer je overleg met de medewerkers en vanuit de terugkoppelingen optimaliseer je de automatisering (ERP/CRM). Aan jouw zijde staat een (externe) controller die je faciliteert vanuit jouw vraagstukken.
Wij zijn op zoek naar een manager die hard is op de kwestie, maar zacht op de menselijke aspecten.

Profiel
We zoeken een sterke persoonlijkheid, die open en eerlijk de wereld inkijkt. Door jouw enthousiasme weet je mensen te motiveren en stimuleren. Samenwerken en delegeren zijn trefwoorden binnen jouw managementstijl. Je hebt geen hekel aan reizen en bent bekend met de mogelijkheden die de nieuwe media jou biedt.
Ruime ervaring in de (installatie)branche is een pré, maar je hebt in ieder geval ruime ervaring als manager in de operatie en bent bekend met de gangbare bedrijfsprocessen. Je hebt een goed ontwikkeld cijfermatig inzicht en door jouw analytische vermogen ben je in staat snel tot de kern te komen. Jouw heldere visie weet je pragmatisch te verwoorden en te implementeren. Luistervaardig en mensgericht zijn competenties die bij je passen. Je bent een doorzetter, die zijn afspraken nakomt en die zich niet snel van zijn stuk laat brengen.

Kortom: een moderne manager met de nodige werkervaring die de komende jaren het team verder professionaliseert en graag op de werkvloer aanwezig is. Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding bedrijfskunde, management en/of commercie.

Wat bieden wij
Een Koelplanner is meer dan een medewerker die zijn kennis en kunde toepast. Koelplanners helpen elkaar verder en zorgen samen voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Hiervoor krijg je als Manager Operations:

  • Een passend salaris met de mogelijkheid voor een variabele beloning
  • Bedrijfsauto en alle moderne ICT-middelen benodigd voor de functie
  • Een dynamische werkomgeving met veel toekomstperspectief

Reageren
Spreekt dit profiel en de functie jou aan, stuur dan je motivatie en CV naar Remco Dusschooten. Heb je vragen, dan kun je contact opnemen met Remco via telefoon 0346 – 35 00 20 / 06 – 52 58 54 60 of via email rd@koelplan.nl.

 

Solliciteer nu direct via onderstaand formulier