Service Coördinator Klimaatbeheersing Hengelo

Koelplan, aangenaam! Wij zijn een klantgericht, professioneel bedrijf gespecialiseerd op het gebied van airconditioning en warmtepompen. Met meer dan 75 medewerkers is Koelplan een van de grootste dienstverleners op haar vakgebied in Nederland. Professionaliteit, kwaliteit en waardering voor product en mens vormen de basis van ons succes. Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten snel en vakkundig worden geholpen.

Bij Koelplan zijn de medewerkers de ambassadeurs van het bedrijf. Dagelijks realiseren wij voor onze klanten met montage, service en onderhoud van airconditioning systemen en warmtepompen een comfortabel en duurzaam binnenklimaat. Onze werkzaamheden voeren wij voornamelijk uit in kantoorpanden, winkels, zorgcentra, ziekenhuizen, datacentra, overheidsinstellingen, etc.

Ter versterking van ons team in Hengelo zijn wij op zoek naar een Service Coördinator met technische achtergrond en commerciële inslag. In deze functie heb je frequent contact met klanten en ben je hét technische aanspreekpunt van de S&O monteurs. Je bewaakt de voortgang van de service- en onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor een goede afhandeling van de gemelde storingen en uitgevoerd onderhoud. Met jouw technische kennis vertaal je de storingsdiagnose van de monteur naar een op maat gesneden advies en aanbieding voor de klant. Omdat goed altijd beter kan ben je scherp op het verbeteren van bestaande processen.

Wat bieden wij

Een Koelplanner is meer dan een medewerker die zijn kennis en kunde toepast. Een Koelplanner is een ambassadeur van het bedrijf, een kennisdrager waarvan de input en feedback wordt gewaardeerd. Koelplanners helpen elkaar verder en zorgen samen voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Hiervoor krijg je terug:

 • Een professionele en dynamische werkomgeving met moderne ICT middelen;
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van opleidingen;
 • Werken bij een snel groeiend, jong en informeel bedrijf met een zeer goede reputatie;
 • Goede salariëring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling conform CAO Technisch Installatiebedrijf;
 • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis;
 • Fijne en bevlogen collega’s om mee samen te werken.

Wat vragen wij

Als Technisch Commercieel Service Coördinator bij Koelplan beschik je over de volgende kwaliteiten:

 • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschikt bij voorkeur over een diploma elektrotechniek / installatietechniek op MBO niveau aangevuld met een vakopleiding richting koeltechniek en/of goede kennis van HVAC systemen;
 • Je hebt goede technische, commerciële en communicatieve vaardigheden;
 • Je bent professioneel, oplossingsgericht, een team player en enthousiast;
 • Je beschikt over een VCA-VOL diploma (of bent bereid deze te behalen);
 • Je blijft rustig als het hectisch wordt;
 • Je laat anderen excelleren en zorgt dat alle informatie en materiaal voor de klus aanwezig is;
 • Het hebben van een F-gassen diploma is een pré.

Reageren
Interesse in deze veelzijdige baan bij ons bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in. Voor vragen kun je contact opnemen met Lotte Oosterhoff (074 – 256 6551).

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu direct via onderstaand formulier