Service coördinator klimaatbeheersing

Koelplan Hengelo is op zoek naar een ervaren service coördinator. Blijf jij rustig als het hectisch wordt, heb je een goede kennis van HVAC systemen, ben jij een solide aanspreekpunt voor de klant, zorg jij dat alle informatie en materiaal voor de klus aanwezig is en ben jij de vraagbaak als de monteur het even niet meer weet? Wil je als ervaren “spin in het web” werken in een professionele en dynamische organisatie? Dan past deze functie perfect bij jou!
Wij zijn een klantgericht, professioneel bedrijf gespecialiseerd op het gebied van airconditioning en warmtepompen. Met meer dan 85 medewerkers is Koelplan een van de grootste dienstverleners op haar vakgebied in Nederland. Professionaliteit, kwaliteit en waardering voor product en mens vormen de basis van ons succes. Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten snel en vakkundig worden geholpen. Om dit te kunnen doen, investeren wij veel in opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving
Bij Koelplan zijn de medewerkers de ambassadeurs van het bedrijf. Dagelijks zijn zij voor onze klanten bezig met montage, service en onderhoud van airconditioning systemen en warmtepompen. Onze werkzaamheden voeren wij uit in kantoorpanden, winkels, zorgcentra, ziekenhuizen, datacentra, overheidsinstellingen, etc.

Als service coördinator ben je hét technische aanspreekpunt van de S&O monteurs en heb je frequent contact met klanten. Met jouw technische kennis vertaal je de storingsdiagnose van de monteur naar een op maat gesneden advies en aanbieding voor de klant. Je bewaakt de voortgang van de service- en onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor een goede afhandeling van de gemelde storingen en uitgevoerd onderhoud. Vanuit alle verzamelde data en performance rapportages maak je analyses, MJOP’s en ben je scherp op het verbeteren van de huidige processen.

Wat vragen wij
Als Koelplanner beschik je over de volgende kwaliteiten:

  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een soortgelijke functie en beschikt bij voorkeur over een diploma elektrotechniek / installatietechniek op MBO niveau aangevuld met een vakopleiding richting koeltechniek;
  • je hebt goede technische, commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • je bent professioneel, oplossingsgericht, een team player en enthousiast;
  • je beschikt over een VCA-VOL diploma (of bent bereid deze te behalen);
  • het hebben van een F-gassen diploma is een pré.

Wat bieden wij
Een Koelplanner is meer dan een medewerker die zijn kennis en kunde toepast. Een Koelplanner is een ambassadeur van het bedrijf, een kennisdrager waarvan de input en feedback wordt gewaardeerd. Koelplanners helpen elkaar verder en zorgen samen voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf. Hiervoor krijg je terug:

  • Goede salariëring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling conform CAO Technisch Installatiebedrijf;
  • werken bij een snel groeiend, professioneel bedrijf met een zeer goede reputatie;
  • mogelijkheid tot het volgen van opleidingen;
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen op fulltime basis;
  • Gezellige collega’s om mee samen te werken.

Reageren
Interesse in deze veelzijdige baan bij ons bedrijf? Vul dan onderstaand formulier in. Voor vragen kun je contact opnemen met Marcel van Beek (m.vanbeek@koelplan.nl).

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu direct via onderstaand formulier