Werkvoorbereider

Koelplan Zaandam is ter uitbreiding van haar team, op zoek naar een werkvoorbereider. 

Wij zijn een klantgericht, professioneel bedrijf gespecialiseerd op het gebied van airconditioning, warmtepompen en klimaattechniek. Met meer dan 75 medewerkers is Koelplan een van de grootste dienstverleners op haar vakgebied in Nederland. Professionaliteit, kwaliteit en waardering voor product en mens vormen de basis van ons succes. Wij hechten er veel waarde aan dat onze klanten snel en vakkundig worden geholpen. Om dit te kunnen doen investeren wij veel in opleiding en persoonlijke ontwikkeling.

Functieomschrijving
Als werkvoorbereider ben je het aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en de monteurs voor nieuwbouw projecten. Je zorgt dat alle benodigde materialen worden besteld, plant het werk in, stuurt de monteurs aan en helpt eventueel bij een opstarten van het project. Goede communicatie en werken in teamverband zijn jou op het lijf geschreven. Werken in een klein team zorgt ervoor dat je functie veelzijdig is en ‘hands on’. Ervaring in de koel- en/of klimaattechniek is bij deze functie een must.

Wat vragen wij
Als Koelplanner beschik je over:

  • Een technische MBO-4 opleiding of gelijkwaardig werk- en denkniveau
  • Minimaal twee jaar ervaring in de functie werkvoorbereider
  • Positieve en flexibele instelling. Je weet van aanpakken!
  • Goede communicatieve vaardigheden en kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
  • Ervaring in de koel- en/of klimaattechniek is een must

Wat bieden wij
Een Koelplanner is meer dan een medewerker die zijn kennis en kunde toepast. Een Koelplanner is een ambassadeur van het bedrijf, een kennisdrager waarvan de input en feedback wordt gewaardeerd. Koelplanners helpen elkaar verder en zorgen samen voor de groei en ontwikkeling van het bedrijf.
Hiervoor krijg je terug:

  • Goede salariëring met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling conform CAO metaal & techniek – technisch installatiebedrijf
  • Werken bij een snel groeiend, professioneel bedrijf met een zeer goede reputatie, landelijk opererend vanuit 7 vestigingen
  • Mogelijkheden tot volgen van opleidingen
  • 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen
  • Vestigingsplaats Zaandam, werkgebied: Noord-West Nederland.

Reageren
Ben je geïnteresseerd in deze functie en wil je graag kennismaken met ons bedrijf? Bel dan met Mario Bakker op telefoonnummer 06-46271583 of stuur een email naar m.bakker@koelplan.nl.

Acquisitie door werving & selectie- of uitzendbureaus n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Solliciteer nu direct via onderstaand formulier