Een solide klantgerichte onderneming

Koelplan is 1 januari 1995 opgericht door Remco Dusschooten.

Vanaf het eerste moment dat aandacht voor het milieu een factor van betekenis werd inzake binnenklimaatoplossingen, is de vraag naar een partij die alle actuele en relevante facetten hier omtrent beheerst, luider en luider.

Door vooruit te denken, mee te denken, te innoveren en blijvende waarde te creëren heeft Koelplan kunnen uitgroeien tot de marktleider die het nu is en zich kunnen manifesteren als een kennispartij die zijn klanten een schone en comfortabele wereld in kan leiden, die voldoet aan alle eisen die gesteld worden met betrekking tot comfort, kostenbesparing, klimaat en wetgeving.

Vanuit zeven vestigingen is Koelplan de enige aanbieder in dit veld die op het gebied van advies, installatie en service heel Nederland kan bedienen.

Koelplan ontwikkelt voor een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers in de zakelijke markt energiezuinige, klimaatvriendelijke oplossingen. Koelplan biedt zijn klanten daarbij 10 garanties.

Kiezen voor Koelplan met de 10 keiharde garanties:

1. Altijd bij u in de buurt Landelijk werkend vanuit 7 vestigingen (in Barendrecht, Echt-Susteren, Hengelo, Hoogeveen, Soesterberg, Tilburg en Zaandam) zijn wij altijd bij u in de buurt.

2. De beste A-merken Levering van de beste merken aircosystemen, veelal uit voorraad.

3. Professioneel Van creatief ontwerp tot een helder advies door eigen technici.

4. Snelle prijsopgave Snel en verzorgd ontvangt u een gedetailleerde prijsopgave.

5. Schone montage Schone montage door eigen technici die zijn getraind in het werken in (bewoonde) woonhuizen en bedrijven.

6. Levert volgens NVKL-voorwaarden De brancheorganisatie voor airconditioning en koudetechniek in Nederland (de NVKL) hanteert strenge normen voor al haar leden. Koelplan levert en werkt conform deze voorwaarden.

7. Onderhoud op maat Wij bieden diverse onderhoudsvormen voor nieuwe en bestaande installaties.

8. Werkt volgens strenge eisen Alle werkzaamheden worden uitgevoerd conform de strengste milieu- en veiligheidseisen: F-gassen, VCA en PED certificeringen.

9. 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereikbaar Onze eigen service- en onderhoudsdienst staat 7 x 24 uur paraat en is bereikbaar via het Koelplan callcenter.

10. Neemt alle zorg uit handen Koelplan neemt u van ontwerp tot verkoop en van montage tot service, graag alle aircozorg uit handen.

Wij hanteren de leveringsvoorwaarden van NVKL.