Wat we doen

Comfort. Een kwestie van kennis, innovatie en samenwerking.

Een binnenklimaat op maat
Koelplan is een doorgewinterde kennisorganisatie die bestaande technologieën aanwendt voor innovatieve verwarmings- en koelingsconcepten. Oplossingen die volledig voldoen aan de nieuwe wetgeving met betrekking tot het uitbannen van fossiele brandstoffen in gebouwen.

Haarscherp advies
Vanuit dat gegeven luistert Koelplan nauwgezet naar uw behoefte en ontwikkelt op basis daarvan toekomstbestendige niet zelden baanbrekende turn-key oplossingen die beantwoorden aan al uw eisen ten aanzien van comfort, continuïteit en kostenbeheersing.
Koelplan is op basis van zijn ervaring, innovatievermogen en niet te overbruggen kennisvoorsprong op het gebied van moderne warmtepomptechnologieën uw partner in binnenklimaatoplossingen die u zorgeloos de nieuwe wereld in loodst.

Feilloze installatie
Ideeën en innovaties zijn alleen van waarde als ze perfect uitgevoerd worden. U kunt wat dat betreft volledig op Koelplan rekenen. Niet alleen onze jarenlange ervaring en hoog gekwalificeerde technische medewerkers, ook onze logistiek en bedrijfsprocessen die volledig afgestemd zijn op efficiency, snelheid en service, garanderen een vlekkeloos resultaat.

Warmtepomptechnologie
Gaat het over het klimaat, over de eisen die de nieuwe wetgeving aan u stelt, over toekomstbestendigheid, over comfort en over kostenbesparing, dan gaat het over warmtepompen. Een technologie waar Koelplan mijlenver in voorloopt op de rest. Simpelweg omdat wij de huidige ontwikkelingen al lang zagen aankomen en substantieel geïnvesteerd hebben in kennis en innovatie met betrekking tot innovatieve warmtepomptoepassingen.

Maar laten we eens inzoomen op een aantal voordelen van deze technologie. Met warmtepompen is het mogelijk om energie aan de buitenlucht te onttrekken en om te zetten in comfortabele warmte. Energie die niet alleen gratis en onbeperkt voorradig is, maar ook CO2-neutraal en 100% circulair.

Lees hier meer over de innovatieve toepassingen die wij hebben gerealiseerd voor onder meer KTR Hengelo, GZC Duiven en BCC Maarsen (The Wall). Meer informatie vind je in onze brochure.

Koelplan, koploper in klimaatbeheersing