Koelplan haalt in Arctic Challenge 2019 een mooi bedrag op voor Barcode for Life!


Van zaterdag 12 januari t/m zondag 20 januari jl. heeft Koelplan, Edgar Teune en Remco Dusschooten, deelgenomen aan de “Arctic Challenge 2019”. Dit is een rally/tourtocht waarin 35 teams over 7000 km door het noorden van Lapland en de Noordkaap rijden. Gedurende de Arctic Challenge is er geld ingezameld voor goede doelen, waarin elk team zelf heeft bepaald voor welk doel er gereden wordt. Wij hebben gekozen om ons in te zetten voor “Barcode for life”. En met succes! Dankzij onze sponsors die een bijdrage wilden leveren aan deze stichting die fondsen werft voor specialistisch kankeronderzoek, hebben wij een mooi bedrag van € 12.500,= opgehaald. Binnenkort zullen wij deze cheque gaan overhandigen aan de stichting.

De rally is te zien op 3, 10 en 17 februari om 16.30 uur op RTL 7 en wordt herhaald op 9, 16 en 23 feb. Om 16.30 op RTL7.

Onze dank gaat uit naar iedereen die onze Challenge gesteund heeft door een bedrag te sponsoren voor ons goede doel. https://www.koelplan.nl/bedankt-sponsors-arcticchallenge-teamkoelplan

Hartelijke groet,
Team Koelplan… Edgar & Remco