Koelplan doet mee aan de Arctic Challenge 2019!


Dit jaar zal Koelplan, team Edgar Teune en Remco Dusschooten, meedoen aan de “Arctic Challenge 2019”. Dit is een rally/tourtocht met 35 teams over 7000 km door het noorden van Lapland en de Noordkaap. In eerste instantie is dit een uitdaging die wij aangaan om onze grenzen te verleggen hetgeen wij in de Koelplan praktijk ook vaak moeten doen. Daarnaast is Koelplan een bedrijf dat zich altijd bezig houdt met koeltechniek dus de wereld van extreme koude verder ontdekken, past ons goed.

Bij dit evenement wordt ook geld ingezameld voor goede doelen. Dit bepaald elk team zelf. Wij hebben gekozen om ons in te zetten voor “Barcode for life”. Dit is een stichting die fondsen werft voor specialistisch kankeronderzoek. Zoals velen met ons, hebben wij onze eigen persoonlijke ervaringen met kanker in onze directe omgeving en zijn daarom extra gemotiveerd om deze Challenge te volbrengen.

Daarom willen wij graag uw hulp om voor dit fonds iets te betekenen d.m.v. een donatie. Uw (willekeurige) donatie kunt u overmaken op rekeningnummer NL15RABO0118684426 t.n.v. Koelplan Franchise onder vermelding Arctic Challenge. Wij zullen na de rally het totaal gedoneerde bedrag overhandigen aan deze stichting. Hierbij een filmpje met toelichting over dit speciale onderzoek en waarom dit zo belangrijk is. Kijk “Van biopt tot betere kankerzorg”

De Rally start zaterdag 12 januari a.s. en de verwachte finish wordt op zondag 20 januari verwacht. De rally is te zien op 3, 10 en 17 februari om 16.30 uur op RTL 7 en wordt herhaald op 9, 16 en 23 feb. Om 16.30 op RTL7. Op RTV Oost is dagelijks verslag over de rally; hierbij het interview met RTV Oost.

Meer info vind je op: https://www.arctic-challenge.nl/. Je kunt ons hier dagelijks volgen.

Vanzelfsprekend is elk bedrag welkom; wij hopen op uw steun!

Hartelijke groet,
Team Koelplan… Edgar & Remco